Grannynet  

Go Back   THE FORUM > TOPICS > Using our forum
Login

Like Tree53Likes

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-01-2015, 04:13 PM
blondee's Avatar
Lifer
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 7,521
Default Chatbox

Hi has anyone lost the chatbox on main forum pages everything is blank if not does anyone know how to get it back
Jane Jackson and plantaholic like this.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2015, 04:17 PM
Beth's Avatar
Moderator
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 7,097
Default

I can't see it either Blondee.
As I have only accessed GN via my tablet so far today, I had presumed it was that playing up. Obviously not if it is the same for you!
blondee likes this.
__________________
Beth

Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2015, 04:24 PM
blondee's Avatar
Lifer
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 7,521
Default

Quote:
Originally Posted by Beth View Post
I can't see it either Blondee.
As I have only accessed GN via my tablet so far today, I had presumed it was that playing up. Obviously not if it is the same for you!
Glad its not just me obviously there is a fault
Jane Jackson likes this.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-01-2015, 05:24 PM
plantaholic's Avatar
Lifer
 
Join Date: May 2011
Location: buckinghamshire
Posts: 6,664
Default

No chat box for me either
Jane Jackson likes this.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-01-2015, 06:16 PM
Brambley Apple's Avatar
Lifer
 
Join Date: Mar 2012
Location: Nottingham
Posts: 589
Default

I was just about to ask about this too. It just says 'loading'!
Jane Jackson likes this.
Reply With Quote
  #6  
Old 12-01-2015, 06:35 PM
Lifer
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 10,985
Default

I was going to ask same thing im on my laptop so thought it was that but must be a fault
Jane Jackson likes this.
Reply With Quote
  #7  
Old 12-01-2015, 08:01 PM
Aggie's Avatar
Lifer
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 3,282
Default

I miss it too , lets hope it gets fixed soon xxx
Reply With Quote
  #8  
Old 12-01-2015, 09:22 PM
jeangenie's Avatar
Moderator
 
Join Date: May 2011
Location: Hampshire
Posts: 9,502
Default

I noticed it last night, but I sometimes have problems loading anything on a Sunday evening, but it's still not working. Like BA I'm getting the 'loading' message.
__________________
Jean
Reply With Quote
  #9  
Old 13-01-2015, 08:48 AM
pilates's Avatar
Lifer
 
Join Date: Jun 2011
Location: Swansea
Posts: 4,275
Default

Same here. I'm missing it.
Reply With Quote
  #10  
Old 13-01-2015, 09:09 AM
glammanana's Avatar
Lifer
 
Join Date: Jun 2011
Location: The Wirral
Posts: 2,068
Default

Same here,it's been missing for two days that I know of
Jane Jackson likes this.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 03:56 AM.

Click Here


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 PL2

Copyright © 2012 Grannynet.co.uk Ltd. All Rights Reserved. Website Design and SEO by Brightenearly Ltd